OnZe missie

Ons doel is elk bedrijf toegang geven tot professionele video’s. Wij zien dat veel bedrijven ‘iets met video’ willen, maar terugdeinzen van de prijs en levertijd. Dit vinden wij jammer, omdat we zien dat film als medium, dé manier is om een beter beeld te krijgen van je bedrijf. Daarom is ons doel ‘iets met video’ willen doen snel en voordelig om te zetten naar profesionele kwaliteit voor iedereen.

Onze waardes

Iedereen film
Wij geloven dat film het sterkste verhaal verteld en beschikbaar moet zijn voor iedereen.
Authenticiteit
Wij zijn ervan overtuigd dat de beste films ontstaan uit het vangen van echte authentieke momenten die specifiek zijn voor jou bedrijf.
No elephant in your video
Wij geloven dat je deze momenten het best kan vastleggen als er geen 'elephant' oftewel cameraman of vrouw aanwwezig is.
Moderne technologie
Wij geloven dat de huidige technologie dermate goed is dat je met het gebruik van telefoons ontzettend mooie content kan maken.

Wie wij zijn

No elephant bestaat uit een team van vier enthousiaste ondernemers, Bram, Jorinde, Pepe en Caro. Wij studeren naast no elephant aan de UvA bedrijfskunde; ondernemingschap. Samen delen wij onze passie van video en proberen wij videoproducties te moderniseren. Met no elephant willen wij startups helpen mooie films te maken.

Bram Oskam
Hoofd aqcusitie

Jorinde Hoek
Hoofd  strategie

Pepe van de kerkhof
Hoofd product design

Caro Gaidies
Hoofd marketing

Close Menu